torsdag 20. desember 2012

Julestri, overtidsarbeide og glemte frister

Da har det skjedd, første betalingsfrist suste forbi uten at kontigentledelsen husket å sende ut påminnelse og vi var sikkert ikke de eneste som glemte den.
Første avbetaling til Moot 2013 Canada var 15. desember, har du glemt den så går det an å betale nå.
(Bloggeren har teflonhjerne etter nesten 2 uker med vakt og forvirret døgnrytme, så hun kan dessverre ikke redegjøre for hverken kontonr., merking eller andre ting. Har du spørsmål ta kontakt på e-post!)

Videre kommer det et infoskriv i julebrevsform snart, vi i kontigentledelsen hadde møte på mandag og første kontigentsamling har nå et tentativt program! Hurra!
Anbefaler at de som ikke har gjort det booker billetter med buss/tog/fly og at de som faktisk kan busse/toge inn til Oslo fra østlandsperiferien lar sine økonomiske bekymringer for dette ytres andre steder enn på facebookgruppa da widerøe-fraksjonen kan begynne å se rødt. Neida, vi er jo alle venner.

Jeg er på flybillett saken og det ser dessverre ut til at vi først er i Norge 19.august 2013. VIKTIG!
Det kan bety at DU må ordne med bekreftelser eller lignende til forsinket studiestart, så vær oppmerksom. For de som har jobber kan det da være lurt å søke ferie t.o.m 20.august. Sånn at dere er klar over det. Vi forsøkte med retur 18.august, men da må vi forlate Mootet ca. midt i avslutningsseremonien og det er ikke så populært.

Ellers ønsker jeg dere alle
GOD JUL og GODT NYTT ÅR!

Så sees vi i 2013!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar